Onze gebieden

Wij bieden u aanbod in de volgende gebieden.
WG1 WG3 WG4 WG9 WG6  

Waar kunnen wij u helpen.

Wij werken meerdere gebieden. Het totale aanbod daarvan kunt u eenvoudig zien in deze overzichtskaart.

Het Balaton meer is nog steeds een van de meest bekende plaatsen aan de west kant van Hongarije. Aan de westkant hebben wij mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden.

Gaan we dan wat naar het zuiden van het Balaton meer, dan treft u in de regio Balatonboglar – Marcali een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een echt stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden. In dit gebied bieden wij u woningen aan voor al Euro 20.000,=. Uiteraard geen villa als in Nederland, maar een prima (tweede) woning waar u snel kunt wonen.

Als u verder naar het zuiden westen gaat, dan hebben we in de provincie Somogy prima woningen voor scherpe prijzen in het gebied Marcali - Kaposvár - Nagykanisza. Hier kunt u in de klein(ere) dorpen prima kwaliteit voor niet te veel geld kopen.

Dit alles ten westen van Boedapest. Vanuit Boedapest, verder naar het Noordoosten vinden we dan het Bükk en Matra bergen met de prachtige natuur, bergen en schilderachtige bergdorpjes. In de winter zijn hier ook (beperkte) ski mogelijkheden.