Skip to main content

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer
info@hongaarshuis.nl

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
chat btn
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer

Hongarije aanbod en gebieden

Hongarije is als land midden in Europe gelegen. Van oudsher een centrale handelsfunctie, maar ook goed bekend onder toeristen en steeds meer West Europeanen kopen een woning in Hongarije. Veelal als een vakantiewoning hebben ze dan voor een leuke prijs een tweede huis in Hongarije.

Gebied Bükk en Tisza.

Wij hebben ons aanbod in meerdere regio’s in Hongarije. Zo hebben we in het Noorden van het Bükk gebergte aanbod in de regio Eger en wat meer naar het westen en oosten. Ook hebben we leuke Hongaarse huizen in de Tisza regio bij plaatsen als Tiszafüred en Abádszalók, maar ook bij Jászszentandrás koopt u een prima huis in Hongarije. Buiten het dorp kunt u ook leuk een boerderij in Hongarije kopen. Leuke plek.

Balaton.

In het westen van Hongarije is er natuurlijk het Balaton meer. Wellicht de toeristische trekpleister nummer 1. Van oudsher komen hier al veel Oostenrijkers en Duitsers huizen kopen in Hongarije. Deze streek is daarmee meer ontwikkeld dan het oosten. In de regio ook meerdere thermaal baden waar Hongarije ook bekend over is.

Zuiden en Balaton.

Leuke combinatie van een Hongaars Huis in een echt dorp en het toerisme op een 20-30 km, als u dat tenminste wilt. Daarna weer lekker terug naar de luxe en rust van uw eigen huis in Hongarije.

Balaton en Hévíz.

Gaat u meer voor het toerisme dan is de regio Keszthely en Hévíz een mooi streek. Hier ook het beroemde thermaal bad waarbij warm (geneeskrachtig) water een meer vormt. In dit gebied kunt u ook prima huizen verhuren omdat hier veel langer aanloop is. Verder rond het Balaton meer is men afhankelijk van het seizoen (mei-september), maar in Hévíz gaat het het heel jaar door.

Hoe koopt u een huis in Hongarije.

ls u beslteon heeft een huis te gaan kopen in Hongarije dan is het aan te bevelen om dat te doen via een makelaar. Uiteraard kunt u zelf op zoek en direct van een Hongaars kopen, maar dan koopt u wellicht ook moeilijkheden die te voorkomen waren.  Een van de makelaars in Hongarije welke u kunnen helpen is natuurlijk Hongaars Huis. Met een groot aanbod in meerdere regio’s kunnen we u zeker helpen bij de aankoop van een vakantiewoning of huis in Hongarije als u permanent in Hongarije wilt gaan wonen. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Meer weten?, kijk naar ons aanbod, lees de pagina met informatie over de aankoopprocedure, of neem contact met ons op.