Skip to main content

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer
info@hongaarshuis.nl

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
chat btn
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer

Huis kopen Hongarije

Waar koopt u uw huis in Hongarije?

Bij een huis kopen in Hongarije komen best wat zaken kijken en een van de eerste zaken om te bedenken is de locatie en vooral ook het gebied waar u wilt gaan kopen. Wordt het een gebied met bergen, wat heuvelachtig, waterrijk of wat dan ook. Hongaars Huis heeft een oplossing. Wij bieden u huizen in de bergen van het noorden en het zuiden en het westen van het Balaton.

Prijs van een huis kopen in Hongarije.

Ook voor de juiste prijs kunt u bij Hongaars Huis terecht. Wij bieden u vaak huizen aan van Hongaarse eigenaren en dat kunnen huizen zijn voor heel weinig geld, maar waarbij u dan veel werk heeft om er uw Hongaarse woning van te maken. Ook kunt u huizen in Hongarije kopen welke al snel of direct te bewonen zijn. Zoals overal is alles een kwestie van prijs en aanbod, maar in het noorden en het zuiden kunt u in de kleine dorpen al veel huis kopen voor uw geld.

De prijzen zoals wij die op de site publiceren zijn vraagprijzen dus er is een onderhandelingsruimte. Stel u daar overigens niet teveel van voor. De prijzen zijn realistisch. Als een eigenaar teveel voor zijn huis in Hongarije denkt te kunnen krijgen zal de makelaar hem adviseren dat wat lager te maken. Te hoge prijzen zorgt niet voor veel interesse.

Wij werken met makelaars in Hongarije

Hongaars Huis is niet zelf makelaar, maar werkt samen met makelaars in de diverse gebieden. Wij hebben geen aparte kantoren, maar werken via het Internet om u te laten zien wat er aan woningen te koop is in Hongarije en als u een woning wilt kopen in Hongarije moet u sowieso heen om te kijken en dan gaan de makelaars graag met u mee om een en ander laten zien.

Dus kijk rond op de website en wilt u een huis kopen in Hongarije, dan helpen wij u graag verder.