Skip to main content

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer
info@hongaarshuis.nl

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
chat btn
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer

Makelaar in Hongarije

Ook in Hongarije is de makelaar de schakel tussen de Hongaar als verkoper en u als koper. Als u dus een huis wilt kopen en er van verzekerd wilt zijn dat alles goed en netjes afgehandeld wordt ga dan met een makelaar van Hongars Huis in zee om uw huis in Hongarije te kopen.

Uiteraard begint het met de zoektocht en omdat de makelaar het gebied en de markt kent kan hij/zij u zeker tips geven over wat er allemaal te doen is en welke huizen het beste bij u en uw eisen en wensen past.

In Nederland of Belgie is meestal is de boodschap dat er iemand komt kijken, dat het huis aan kant moet zijn (liefst met geurende koffie). In de praktijk van de makelaar in Hongarije is dat niet zo en zijn de woningen gewoon in de dagelijkse staat te zien. Het kan daarom voorkomen dat het best wel een rommeltje in en rond het huis is, maar daar moet u maar doorheen kijken.

Huizenmarkt Hongarije.

Wanneer u zelf op zoek bent naar woningen in Hongarije, een grondstuk of ander onroerend goed, dan kunt u contact hebben met Hongaars Huis als de makelaar/bemiddelaar in Hongarije.

Vaak hoor je het argument dat een makelaar in Hongarije niet wilt dat u als bezoeker in contact met de eigenaars van onroerend goed. Ook in Nederland en Belgie zijn de makelaars er niet happig op dat bij een rondleiding een eigenaar van de woning aanwezig is. Zijn er vragen, dan kunt u ze gerust aan de makelaar stellen.

In het algemeen kun je zeggen dat het werk van een makelaar in Hongarije veel overeenkomt met de werkzaamheden van een makelaar in Nederland of België.

Zoekt u een woning in Hongarije, of een grondstuk als investering, kijk dan eens rond op onze website.