Woning in Drávafok, Baranya, Hongarije

€14.474 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5202
Adres: Drávafok, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2235 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.474 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning voor een leuke prijs met mogelijkheid om hier uw Hongaars huis te creëren.

Structuur van het huis is redelijk. Het is gebouwd van steen. U komt binnen via de gang en vandaaruit heeft u toegang tot de drie kamers, de keukenen vandaaruit de bijkeuken en de badkamer, de WC en ook naar de kelder.

Er is werk te doen, maar er is veel van te maken.

Het perceel is een hoekperceel. Grenst aan twee straten en is 2.235 m2 groot en er zijn verschillende bijgebouwen.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan met een hout kachel verwarmd, maar na een verbouwing ook met bijvoorbeeld airco’s. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Drávafok is een dorpje in het zuidwesten van Hongarije. In het dorp wonen een 500 inwoners en u kunt er de dagelijkse boodschappen doen. Ook is er een dokterspost, apotheek en een kleuterschool. Ligt op een 20 km van de Szigetvár waar u alle grotere inkopen kunt doen, maar ook naar een zwembad kunt gaan (ook thermaal bad), naar een restaurant, een terrasje etc. Een thermaal bad treft u ook in Sellye op een 7 km van Drávafok. Voor de golfliefhebbers is er op een 35 km de mooie golfbaan van Hence.

Hier koopt u voor nog een leuke prijs een woning met mogelijkheden.