Woning in Sály, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€7.990 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3396
Adres: Sály, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1569 m2
Huis: 60 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.036.200 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €7.990 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Echt een uitdaging voor een doe-het-zelver.

Dit huis heeft veel werk een aandacht nodig. Er is jaren en jaren niets aan gedaan en huis en tuin zijn verwaarloosd. Tot zover het slechte bericht want de prijs maakt dat er veel mogelijkheden zijn om er wat van te maken.

In de woning zijn er drie kamers, de keuken en een badkamer. Uiteraard moet alles gerenoveerd worden zodat u het ook anders zou kunnen indelen.

Het perceel is 1.569 m2 groot en aan de achterkant een mooi uitzicht. In de tuin een kelder.

Elektriciteit en water zijn aanwezig, maar elektriciteit is afgesloten. Om dit opnieuw aan te sluiten moet u met een kostenpost van rond de 600.000 forint rekening houden. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan met houtkachels verwarmd worden. Telefoon- en internetaansluitingen zijn geen probleem.

Dit huis gaat u vinden in het dorp Sály. Sály is een middelgroot dorp (ruim 2.000 inwoners), grenst aan het Bükk Nationale Parken het ligt tussen de wijngebieden van Tokaj en Eger.
In het dorp is een winkel en een café en voor het shoppen kunt u goed terecht in Mezökövesd.

De stad Eger is hier niet ver vandaan. Met een 30 autominuten bent in deze prachtige barok stad met het gezellige centrum, de imposante basiliek en de burcht welke boven de stad uit steekt.

Het bekende Tisza meer bereikt u al in een 45 autominuten. U bent dan in Poroszló aan de rand van het meer. Heerlijk voor een dagje aan het strand. Een 10 minuten verder bent u in de bekende badplaats Tiszafüred met de vele campings en natuurlijk het strand. Een rondje met een (gehuurde) boot over de Tisza is zeker de moeite waard.

Ook een prachtige omgeving om vanuit het dorp Sály wandelingen te maken door de uitlopers van Bükk. In de omgeving diverse thermaal baden en om te shoppen kunt u prima terecht bij het M3 Polgár Outlet Shopping Centre.

In het dorp hebben diverse Nederlanders hun tweede woning en zijn er enkele gezinnen welke permanent hier wonen.

Hier koopt u veel werk, maar ook mogelijkheden om er er UW Hongaarse Huis van te maken.

Prijs is in Euro