Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€49.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3394
Adres: 2023, Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2127 m2
Huis: 160 m2
Materiaal: Steen
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1964
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft18.620.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €49.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Prima huis waar u direct kunt gaan wonen aan het einde van het dorp met een heel mooi uitzicht.

De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de verdieping twee slaapkamers, badkamer, keuken en bijkeuken. Op de begane vloer een hal, de woonkamer, de (zomer)keuken en een badkamer.

De woning is in de afgelopen jaren helemaal gerenoveerd. Elektra, waterleiding, gas, verwarming, keuken, badkamer, alles is vernieuwd. Dit is een bijzonder complete woning.

Perceel is 2.127 m2 groot ene bestaat uit een perceel van 947 m2 en een van 1.180 m2. In de tuin een waterput. En een heerlijk plaats om buiten te zitten bij de barbecue en oven. Hier gaat genieten u van de rust van Hongarije !!

Voorzieningen als elektra, water en gas zijn aanwezig. Er is een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een (nieuwe) gas gestookte CV. Uiteraard kunnen telefoon en internet worden aangesloten.

Het huis gaat u vinden in Csernely. Aan het einde van een doodlopende weg, dus geen verkeer en veel privacy. Het is het laatste huis in de straat dus mooi uitzicht.

Csernely is een flink dorp van een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aAn de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook IS dit een aangenaam wijngebied.

Prima woning waar u heel snel kunt wonen met veel rust en ruimte.

Prijs is in Euro.