Fantastische villa met veel ruimte en een zwembad.

€159.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3391
Adres: Farkaslyuk, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2000 m2
Laatste renovatie: 2010
Huis: 200 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1990
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft60.420.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €159.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Fantastische villa in het mooie noorden van Hongarije. Veel ruimte en … met een zwembad.

De villa is heel mooi. Gebouwd in de jaren 1990 en in 2010 nog eens gerenoveerd. Het is een mooi en ruim huis met flinke ruimte. Het biedt u twee verdiepingen met in totaal 2 woonkamers, 3 slaapkamer, 2 keuken, 2 badkamers en 3 toiletten. Is prima dubbel te bewonen.

Om te ontspannen zit u hier goed.. Zo is er het zwembad (10 x 5 meter en 1.6 m diep) met terras voor de zomermaanden, maar ook een jacuzzi, een teeras en een BBQ plaats. Heerlijk hier te ontspannen.

Het perceel is 2.000 m2 groot en er is nog een garage onder de woning.

Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De villa wordt centraal (op gas) verwarmd en er zijn ook meerdere open haarden. Internet en telefoon aansluiten is uiteraard geen probleem.

Deze prachtige villa gaat u vinden in het dorp Farkaslyuk, gelegen in het mooie noorden van Hongarije. In Farkaslyuk kunt u prima uw dagelijkse boodschappen doen en voor het wat betere shoppen gaat u naar Ózd en is het niet moeilijk om naar Slowakije te gaan.

De omgeving is vol met bossen. Ideaal om te wandelen met de honden, te hiken of te fietsen. Vanuit de villa loopt u zo de bossen in.

Wat groot om alleen uw vakantie hier door te brengen, maar voor een permanent verblijf in Hongarije is dit ideaal.

Prijs is in Euro

Hier kunt u een filmpje zien.