Best grote woning waar u lekker wat ruimte gaat vinden.

€68.947 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5183
Adres: Darány, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1387 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1984
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft26.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €68.947 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Best grote woning waar u lekker wat ruimte gaat vinden.

De woning heeft drie verdiepingen. Benden in de kelder de ruimte voor de kachel en houtopslag en nog een opslag. Op de begane grond is er de woonkamer, keuken met bijkeuken, eetkamer en badkamer. Op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer.

Het perceel is 1.387 m2 groot en daar diverse bijgebouwen en een garage.

Aan voorzieningen zijn elektra en water beschikbaar. Gas kan desgewenst vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd gaan worden met een hout gestookte CV installatie. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

In Darány wonen ongeveer 900 mensen. Het ligt naast de weg 6 en op een 10 km afstand van Barcs en 20 km van Szigetvár. In beide steden kunt terecht bij de grotere winkelketen of om gezellig een terrasje te pikken of uit eten te gaan. In Szigetvár ook een mooi (thermaal) zwembad. In Hencse (op 35 km) vindt u een internationale golfbaan.

Door Darány loopt dus de doorgaande weg nummer 6, maar deze woning staat in een rustige straat bij het centrum van Darány.

Nette woning waar u snel kunt wonen.