Woning in Balatonfenyves, Somogy, Hongarije

€212.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4372
Adres: Balatonfenyves, Somogy , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 555 m2
Huis: 150 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft80.750.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €212.500 (rate 380 Ft per €)
Property description:

In de bekende Balaton badplaats Balatonfenyves komt dit ruime familie huis te koop.

Op de begane grond is er de hal, een woonkamer, eetkamer, keuken en bijkeuken, badkamer met toilet en twee terrassen van 16 en 12 m2. Op verdieping is er de ruime overloop, drie slaapkamers, badkamer met toilet en een balkon van 6 m2 van waaruit u een mooi uitzicht heft.

De woning is gebouwd in 2000 en tot nu toe in gebruik geweest als vakantiewoning.

Het perceel is 555 m2 groot en daar de garage welke ook als gastenhuis te gebruiken is.

Elektra, en water is aanwezig. De woning wordt met elektra panelen en de houtkachel verwarmd. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en/of internet kan worden aangesloten.

De woning is gelegen in een rustig deel van Balatonfenyves , een gezellige badplaats aan het Balaton met het strand op 1 km, Keszthely stad op 30 km met het gezellige centrum en het kasteel. Op 33 km vindt u Hévíz met het beroemde thermaal meer. De andere kant op is in nog geen 10 minuten in de gezellige plaats Fonyód.

Prima woning in een leuke badplaats aan het Balaton.