Groot huis met mogelijkheden voor een mooie prijs.

€14.474 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3370
Adres: Sáta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 800 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.474 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Groot huis met mogelijkheden.

De woning biedt u best veel ruimte. Heeft twee verdiepingen en op de verdieping 3 kamers, keuken en badkamer. Beneden de garage en opslag.

U zult hier moeten opknappen en in ieder geval beginnen met opruimen.

Het perceel is 800 m2 groot.

Elektra is aanwezig en water komt uit eigen put. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning staat in het nette dorpje Sáta. Er wonen een 1.300 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 12 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 20 km en de stad Miskolc op een 20 km en de grotere plaats in de directe omgeving is Ózd op een 15 km. Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen.

Sáta ligt dicht bij de nationale park Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en u kunt er prima de dagelijkser boodschappen doen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap te bekijken en steden te bezoeken.

Flink ruim huis met mogelijkheden.