Woning in Balatonszentgyörgy, Somogy, Hongarije

€179.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4369
Adres: Balatonszentgyörgy, Somogy , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2158 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 94 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft68.020.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €179.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Heerlijke woning net buiten een leuk dorp en op 5 km van het \Balaton.

De woning is in 2022 helemaal gerenoveerd en staat nu klaar om bewoond te gaan worden. In de woning de hal, de woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken, de badkamer en aan d woning een heerlijk wintertuin waar u vroeg in de lente en laat in de herfst “buiten” kunt zitten.

Het perceel is 2.158 m2 groot en daar een kelder, overdekt terras , een garage, waterput en schuurtje. Aan het einde van de tuin is een vijver waar u in de zomer kunt zwemmen.

Voorzieningen als elektriciteit en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Het huis wordt verwarmd met een kachel en een drietal airco’s. Voor die laatste is er een aparte meter met laagtarief. Internet en telefoon zijn mogelijk.

De woning staat net even buiten het dorp Balatonszentgyörgy. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en er zijn diverse restaurants. Iets doorrijdende komt u in Balatonbereny direct aan het Balaton.

Vanuit Balatonszentgyörgy kunt u met 20 minuten in Keszthely zijn waar u alle grote winkelketens kunt vinden. In Keszthely ook een gezellig centrum waar ook iedere week een markt is. Een bezoek aan het kasteel is zeker aan te bevelen.

Iets verderop gaat u Hévíz bekend van het thermaal meer.

Leuk huis in een prima omgeving en heerlijk rustig gelegen.

Prijs is in Euro.