Gerenoveerde woning iets buiten de leuke stad Zalaszentgrót

€121.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4368
Adres: Zalaszentgrót, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1035 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 68 m2
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft45.980.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €121.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Gerenoveerde woning iets buiten de leuke stad Zalaszentgrót en op maar 1 km van het thermaal bad.

De woning is in 2020 gerenoveerd en er is nu een nieuw (geïsoleerd) dak. Buiten muren zijn geïsoleerd en water, elektra en rioleringen zijn vernieuwd. Huis is tevens voorzien van kunststof luiken met vliegenrasters.

De woning biedt u de hal, woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Perceel is 1.035 m2 groot, goed onderhouden en er staan wat fruitbomen. In de tuin een overdekte carport, een schuurtje en een terras. De toegang naar de tuin is met een stenen muur afgesloten en een poort.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met een hout kachel. Internet en/of telefoon aansluiten is mogelijk.

Zalaszentgrót is een stadje met ruim 7.000 inwoners en biedt alles wat een stad u kan bieden. Op 12 km is Kehidakustány met een mooi groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van de terrassen. Op 25 km ligt Hévíz bekend van het thermaal meer en iets verder het Balaton.

Mooie woning bij een leuke stad.

De prijs is in Euro.

De woning staat in het buitengebied, dus een langere koopprocedure.