Woning bij Hévíz met een prachtig uitzicht.

€135.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4362
Adres: Hévíz, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2452 m2
Huis: 113 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft51.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €135.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning bij Hévíz met een prachtig uitzicht.

Op het perceel bevinden zich twee gebouwen en een kelder. De eerste woning is 63 m2 groot en daar het terras en de veranda, de gang, woonkamer, slaapkamer en de badkamer met douche-WC.
De tweede woning is 50 m2 groot en daar ook weer een terras, een woonkamer, slaapkamer en WC.

Verder op het perceel nog een flinke garage (60 m2) met een werkplaats.

Het perceel is 2.452 m2 groot en netjes onderhouden met veel bloemen en (fruit)bomen. Perceel is vanuit twee straten toegankelijk.

Water en stroom zijn aanwezig, gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Hévíz is natuurlijk bekend vanwege het thermaal meer en hier is het hele jaar door wel wat te doen. Diverse winkels, restaurants en terrassen. Dokterspost, bank etc. Hévíz biedt u veel.
Op een 5 km van de stad Keszthely waar u alle grote winkelketens gaat vinden en ook een gezellig centrum. Bezoek aan het kasteel is de moeite waar. Keszthely ligt direct aan het Balaton, dus waterplezier verzekerd.

Alleen voor het prachtige uitzicht zou u hier eens moeten gaan kijken.

Deze woning staat op de wijnberg Egregy, in het buitengebied en moet dus gekocht worden door middel van een voorkeursregeling waarbij de procedure een 8-9 maanden kan duren.

Prijs is in Euro