Woning in heel goede staat met een prachtig uitzicht

€55.237 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5151
Adres: Mecseknádasd, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 322 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 70 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft20.990.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €55.237 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning in heel goede staat in een leuke buurt en heeft een prachtig uitzicht.

Deze woning is best wel apart. Voor Hongaarse begrippen niet groot. Huis niet en tuin niet, maar ruim genoeg voor en stel, als vakantiewoning, voor de verhuur of als investering.

De woning biedt u woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De slaapkamer is groot genoeg om te splitsen in twee redelijke slaapkamers.

De woning is in 2018 gerenoveerd en toen is het dak vervangen en zijn de ramen en deuren van kunststof voorzien.

Het perceel is 322 m2. Voor en huis in een woonbuurt een prima grootte, voor Hongaarse begrippen klein, mar dan wel weer met het voordeel van weinig onderhoud.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning staat in een leuke buurt met meerdere huizen, alles aan het einde van het dorp. Uitzicht is een echt panoramisch. Aanvaarding per direct.

Mecseknádasd ligt in een naar Bonyhád lopend dal, tegen de uitlopers van het Mecsek gebergte. De dichtstbijzijnde kleinere steden zijn Pécsvárad (10 km) en Bonyhád. Ten westen van Mecseknádasd ligt het bosrijke en beschermde gebied Oost-Mecsek. In Mecseknádasd vindt van oudsher wijnbouw plaats.

Heel leuke en goede woning voor de vakantie, of voor de verhuur.